Постижения 2020/2021 година


Предизвикателство „Малки Великани“

Това е  дългосрочна инициатива на верига  по мини-волейбол „Малки великани“,  която се провежда от 2018 г. и е в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола. 

Целта е децата да направят най-дългия онлайн волейболен пас между училищата, което се проследява в реално време на официалния сайт на „Малки великани“.

 

ОУ „Добри Чинтулов“ се включи  в онлайн предизвикателството със своя волейболен отбор с треньори старшите учители по ФВС  Бойка Крумова  и  Мая Костадинова.

 Проследете тяхното представяне ТУК.


29 октомври

Отличие „Млад учител“

Ръководството на ОУ „Добри Чинтулов“ поздравява Йоана Алексиева – учител в начален етап, която беше наградена с общинско отличие „Млад учител “ в навечерието на Деня на народните будители. Наградата на Община Варна за 16-та поредна година е за мотивиран и добър старт в учителската професия. Призовете бяха връчени от Лилия Христова – директор на Дирекция „Образование и младежки дейности“ – Варна.

„Най-силната мотивация в работата ми като учител е възможността винаги да виждам вперени с жажда за знание и признателност погледи.“ – споделя г-жа Алексиева.

                                         

                                                              

Comments are closed.